Cei care recurg la abuzuri și atacuri verbale sunt plini de ostilitate. Sunt torturați de furie în legătură cu probleme care nu au legătură cu tine.

De obicei, aceste probleme apar din cauza anumitor traume pe care le-au suferit în trecut. Dacă acești oameni nu-și rezolvă frământările interioare, persoana nefericită care le stă în cale va fi ținta atacului acestor suflete torturate.

Pentru acești oameni viața nu mai contează, căci nu sunt niciodată fericiți. Indiferent câți bani, faimă sau proprietăți frumoase ar avea, în viața lor există un vid. Dacă nu solicită ajutor profesional pentru a scăpa de demonii interiori, devin niște ratați în viață.

Agresorii verbali sunt persoane toxice cu un respect de sine atât de scăzut, încât trebuie să-i coboare pe ceilalți la propriul nivel de imperfecțiune.

O parte a lor tinde să nu se implice în viața ta. Vor doar să te simți îngrozitor sau penibil prin ceea ce îți spune.

Mai exista un al doilea gen de agresori verbali care te atacă cu tot arsenalul din dotare, intervenind în așa măsură în viața ta, încât o poate chiar distruge. O persoană toxică este cea care te face să ai o părere proastă despre tine. Această persoană te privează de stima de sine și încearcă să te distrugă. 

De obicei, observă doar defectele și tinde să devină ostilă când te descurci în viață. De fapt, poate chiar să îți saboteze eforturile de a duce o viață fericită și productivă. Negativismul său îți poate distruge apărarea și te poate îmbolnăvi fizic sau mintal … gânduri bune

 

Stanoiu Group - www.stanoiugroup.ro

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top