Prima ediţie a GALEI PROFESIILOR LIBERALE va avea loc marţi, 3 decembrie 2013, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Legal Magazin – revista profesiilor liberale şi BusinessMark, în parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR).

La eveniment sunt aşteptaţi să participe profesionişti ai dreptului şi ai sistemului financiar-bancar, reprezentanţi ai mediului de afaceri, oficiali din ministere şi din instituţiile sistemului juridic, profesori universitari, reprezentanţi ai corpului diplomatic şi mass-media.

 

Despre eveniment

GALA PROFESIILOR LIBERALE este o premieră absolută pe plan naţional, un eveniment care deschide drumuri şi sondează efortul comunităţii respective pentru susţinerea nemijlocită a mediului de afaceri în general, dar şi a societăţii, în ansamblul ei.

PROFESIILE LIBERALE trebuie descoperite, înţelese şi susţinute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil şi determinant în viaţa întregii ţări, în toate aspectele sale.
Nu există business, sănătate economico-financiară şi juridică, fără contribuţia substanţială a celor care, prin profesionalism şi dedicaţie, veghează la bunul mers al vieţii din Cetate.
Ne asumăm răspunderea şi onoarea de a monitoriza atent şi de a distinge de acum înainte, an de an, toate succesele şi împlinirile  acestor mai puţin ştiute PROFESII LIBERALE, care dau un impuls mult aşteptat şi dorit întregii Românii.

 

Vor fi premiate:

Societăţi de avocatură
Societăţi de insolvenţă
Birouri notariale
Birouri de executori judecătoreşti
Auditori financiari
Consultanţi fiscali
Agenţii de proprietate industrială
Birouri de mediere
Preşedinţi ai unor asociaţii profesionale
Bănci comerciale şi alte companii care au în portofoliu produse şi/sau servicii dedicate profesiilor liberale

Detalii cu privire la agenda evenimentelui, criteriile avute in vedere pentru premierea societatilor profesionale, precum si detalii referitoare la participarea la acest eveniment se rgasesc pe pagina oficiala a Galei Profesiilor Liberale http://galaprofesiilorliberale.ro/

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top