ASOCIAȚIA DE PSIHOLOGIE INDUSTRIALĂ ȘI ORGANIZAȚIONALĂ

 

Are plăcerea de a vă invita la cea de-a XIV-a Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrială și Organizațională “Horia D. Pitariu”, care va avea loc la Iași, în perioada 22-24 mai 2014.

 

Ediția a XIV-a a Conferinței APIO propune ca nucleu central al dezbaterii științifice o temă care interesează deopotrivă practicienii și cercetătorii interesați de psihologia aplicată în domeniul resurselor umane: practica organizațională bazată pe dovezi empirice. Pornind de la procedurile și metodologiile de evaluare în domeniul organizațional, continuând cu cele de analiză a datelor și fundamentare a deciziilor și finalizând cu intervențiile vizând schimbarea organizațională, vă invităm să analizăm împreună validitatea științifică a acestor demersuri, măsura în care ele se bazează pe dovezi empirice solide, probând eficiența lor în practica organizațională.

 

Continuând tradiţia Conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competențelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, şi în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în România, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți români și de a fixa informațiile cheie referitoare la un anumită temă de cercetare în domeniul organizațional.

 

Partenerul principal al acestei ediții a Conferinței APIO este Departamentul de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității  ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

 

Vă așteptăm cu drag.

 

Președintele Comitetului de Organizare

Prof. univ. dr. Ticu CONSTANTIN

 

Președintele APIO

Conf. univ. dr. Dragoș ILIESCU

 

REFERINTE:

1. Despre Conferinta Nationala de Psihologie Industriala si Organizationala

2. Inregistrare lucrare

3. Inregistrare participant

4. Credite si taxe

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top