Motto: “Inteligenta nonverbala presupune abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale in afaceri pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti”. (Joe Navarro, autorul cartilor "What Every Body is Saying" si "Louder than Words")

 

 

 

 

 

Ai aflat desigur de pe blogul meu ca lucrez in resurse umane si antrenez romanii sa aiba joburi in institutiile Uniunii Europene de peste 8 ani de zile.

Vreau sa impartasesc cu tine o informatie importanta: Pana acum intalneam abilitatea de influentare ca si criteriu de selectie doar la pozitiile de functionari europeni permanenti (asistenti si administratori).

Insa zilele trecute am sprijinit o clienta in coaching cu sugestii despre cum sa se comporte la interviul de angajare pentru o pozitie de AREA SALES MANAGER intr-o companie cu sediul in Romania. Ce abilitati crezi ca se cereau, pe langa cele tehnice ale jobului?

Asa am aflat cu mare surprindere ca si la noi se cere mai nou pentru astfel de pozitii sa stii cum sa creezi relatii interpersonale de calitate cu clientii/colegii, mai ales cum sa conduci si sa influentezi echipe/proiecte si sa faci coaching cu membrii echipei tale pentru a-si indeplini obiectivele.

Esti surprins/a? Eu da, intr-un mod pozitiv. De ce? Pentru a crea relatii de calitate cu clientii si pentru a influenta membrii echipei tale iti este necesara inteligenta nonverbala.

Ce inseamna inteligenta nonverbala? Abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale in afaceri pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti. Cum facem asta? Simplu. Vino la workshop si afla surpriza pe care ti-am pregatit-o!

Astfel in data de 21 februarie 2014, intre orele 18.00- 21.00 sustin un workshop interactiv cu tema "Inteligenta ta nonverbala iti "creste" sau "distruge" brandul personal?", unde esti invitat sa iti faci o radiografie clara si pe bune a felului cum te prezinti in acest moment in fata clientilor tai (fie ca esti pe cont propriu, fie ca esti angajat).

Cea mai scurta definitie a brandului personal este, in viziunea mea, imaginea care expune CINE esti cu adevarat in ochii lumii exterioare!

Scopul acestui workshop interactiv este sa te sprijine sa afli o serie de indicatori clari despre ce MESAJ NONVERBAL ai transmis pana acum celor din jur. Doar asa poti schimba constient acest mesaj pentru a-l alinia cu valorile personale, cu principiile tale de viata si cu ce vrei sa faci cu viata ta/afacerea ta.

Iata care va fi structura workshopului meu de 3 ore:

18.00- 18.30 Deschidere si introducere participanti
18.30- 19.30 Raspunde la intrebarea: Inteligenta ta nonverbala iti "creste" sau "distruge" brandul personal?
19.30- 20.00 Pauza si networking
20.00- 21.00 Sugestii nonverbale despre cum poti maximiza brandul personal si cum sa te vinzi (plus surpriza)

Costul participarii tale la workshopul meu este de 50 lei, pe care ii platesti accesand linkul de mai jos:

https://www.mihaelastroe.ro/card/bucuresti.php

Locatia: U Business Center, Strada Iancu de Hunedoara, nr. 8, etaj 1, sala Agat.

 

Este intotdeauna bine stiut ca aproape 93% dintre informatiile pe care le transmitem pe aceasta "scena a vietii" sunt de natura nonverbala. Concluzia este trista: Avem doar 7 % din comunicarea verbala pentru a genera impact asupra interlocutorului nostru indiferent ca suntem la un interviu pentru un job, suntem mediatori, suntem negociatori, doctori sau profesori. Si noi ne punem toate sperantele in puterea vorbelor noastre....

Pe scurt, corpul vorbeste primul! Iar credinta mea este similara cu afirmatia lui Lois Burton si Deborah Dalley: "Influentarea nu este detinuta doar de oamenii cu autoritate, ci fiecare dintre noi poate invata sa devina mai influent in viata sa personala si la locul de munca".

De ce cred asta? Pentru ca oamenii cu influenta sunt cei care stiu cum sa ii determine pe ceilalti sa-i ajute in indeplinirea obiectivelor lor.

Astfel, inteligenta nonverbala te ajuta sa iti cresti influenta brandului personal si este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care eu il cunosc si care te ajuta sa evoluezi in cariera ta!

 

Pentru ca depinde doar de TINE! Te astept cu drag la workshop. Inscrie-te aici:

https://www.mihaelastroe.ro/card/bucuresti.php

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top