COMUNICAT

privind înscrierea la Editia a IV-a a cursului de formare profesională complementara in specialitatea psihologie clinica "Expertiza psihologica si psihologie clinica" (2014-2016)

In vederea organizarii in bune conditii a selectiei candidatilor pentru cursul de formare profesionala complementara in specialitatea psihologie clinica "Expertiza psihologica si psihologie clinica", organizat de catre Institutul de Psihologie Judiciara in baza avizului Colegiului Psihologilor din Romania, psihologii care au obtinut atestatul de libera practica in specialitatea psihologie clinica, indiferent de treapta de specializare, pot formula cereri de inscriere la curs in perioada 15 martie - 15 iunie 2014, la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Avand in vedere numarul mare de solicitari pentru inscrierea la cursul de formare profesionala "Expertiza psihologica si psihologie clinica", organizat de catre Institutul de Psihologie Judiciara va precizam faptul ca perioada inscrierilor la curs se extinde pana la data de 31 iulie 2014, urmand ca selectia candidatilor sa fie organizata in luna septembrie 2014. 

 

Taxa de inscriere la curs: 150 lei;

Taxa anuală de curs: 4850 lei (pot fi achitati in 3 rate); Durata curs: 2 (doi) ani.

Documente necesare pentru finalizarea procedurii de înscriere:

  • dosar cu sina,
  • cerere tip (se expediaza pe e-mail celor interesati sau se descarca de pe pagina www. psihologiejudiciara.ro),
  • curriculum vitae continand datele de contact ale solicitantului,
  • fotocopie diploma licenta,
  • fotocopie diploma masterat/doctorat,
  • atestat libera practica in psihologie clinica,
  • fotocopie dupa cartea de identitate,
  • dovada achitarii taxei de înscriere.

Documentele se expediaza in format electronic.

 

Candidatii inscrisi si selectati pe baza dosarului de inscriere vor putea sustine examen de admitere la curs in luna septembrie 2014, într-o perioada pe care o vom anunța ulterior.

Centrele de formare ale Institutului de Psihologie Judiciara:

Centrul de formare Bucuresti (30 locuri/an),

Centrul de formare Iasi (20 locuri/an),

Centrul de formare Oradea (20 locuri/an).

 

Pentru mai multe informații legate de curs/furnizorul de formare profesională puteți accesa pagina www.psihologiejudiciara.ro.

Mai multe informatii legate de înscrierea la curs, puteti solicita la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau nr. de telefon: 0733073477, 0728061778.

 

Institutul de Psihologie Judiciara publica anual absolventii si cursantii, care obtin prin examen calitatea de practicant in expertiza psihologica definitiv sau stagiar, recunoscuta de catre furnizorul de formare profesionala, in Tabloul Expertilor Psihologi – TEP, care este promovat la nivelul instantelor de judecata, parchetelor si barourilor de avocati.

Atentie!!! Institutul de Psihologie Judiciara accepta voucherele emise de catre Colegiul Psihologilor din Romania, valoarea cursului fiind redusa cu valoarea voucher-ului prezentat de catre cursant (125 lei). Mai multe informatii referitoare la utilizarea voucherelor CPR puteti gasi la www.copsi.ro.

Pentru psihologii atestati in specialitatea „psihologie clinica” avand treapta de specializare psiholog principal, Institutul de Psihologie Judiciara organizeaza curs sintetic de formare profesionala „Expertiza psihologica si psihologie clinica” cu o durata de 1 an/2 semestre, in aceleasi conditii contractuale de organizare a formarii profesionale. I

 

nstitutul de Psihologie Judiciara organizeaza formare profesionala continua in specialitatile aferente Comisiei de psihologie clinica si psihoterapie, avizata si creditata in conditiile legii de catre Colegiul Psihologilor din Romania:

1. Curs de formare profesionala “Psihodiagnostic si psihanaliza in practica judiciara”, Prof. univ. dr. Tudorel Butoi. Cursul de formare profesionala continua contine 2(doua) module:

a) Psihodiagnostic aplicat in practica judiciara (2 zile, Total: 14 ore) si

b) Psihanaliza aplicata in practica judiciara (2 zile, Total: 14 ore). Cursul este avizat profesional de catre Colegiul Psihologilor din Romania si se acorda 28 credite.

2. Curs de formare profesionala “Expertiza psihologica – psihologie aplicata in justitie” Dr. Stefan Iulian Laurentiu. Cursul de formare profesionala continua contine 3(trei) module:

a) Introducere in expertiza psihologica (2 zile, Total: 14 ore)

b) Problematica discernamantului din perspectiva psihologica (1 zi, Total: 7 ore) si

c) Redactarea raportului de expertiza psihologica (1 zi, Total: 7 ore). Cursul este avizat profesional de catre Colegiul Psihologilor din Romania si se acorda 28 credite.

3. Curs de formare profesionala „Tehnicile proiective in expertiza psihologica” Dr. Stefan Iulian-Laurentiu si Psih. Pr. Florin Constantin Roventa

a) Introducere in expertiza psihologica (1 zi, Total: 7 ore)

b) Tehnicile proiective (1 zi, Total: 8 ore) Cursul este avizat profesional de catre Colegiul Psihologilor din Romania si se acorda 15 credite.

 

Institutul de Psihologie Judiciara organizeaza formare profesionala continua in specialitatile aferente Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, avizata si creditata in conditiile legii de catre Colegiul Psihologilor din Romania:

1. Curs de formare profesionala „Psihologie criminalistica” Prof. univ. Dr. Tudorel Butoi si Dr. Stefan Iulian Laurentiu a

) Psihologia martorilor, victimelor, invinuitului si inculpatului (1 zi, Total 10 ore)

b) Evaluarea psihologica a comportamentului simulat. Psihologul criminalist vs. Ofiterul de investigatii. (1 zi, 5 ore) Cursul este avizat profesional de catre Colegiul Psihologilor din Romania si se acorda 15 credite.

Mai multe informatii legate de înscrierea la curs, puteti solicita la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau nr. de telefon: 0733073477, 0728061778.

 

Sursa: psihologiejudiciara.ro

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top