Asociaţia de Psihoterapie Pozitivă anunţă iniţierea unui grup de formare în Psihoterapia Pozitivă la Brașov. Formarea este recunoscută de către Colegiul Psihologilor - COPSI (www.copsi.ro - Registrul Furnizorilor de Formare Profesionala). 

Formator principal: dr. Emese GROSZ

 

 

 

 

La curs se pot înscrie absolvenţi ai facultăţilor de Psihologie, Medicină, Psihopedagogie sau dublă specializare, precum şi absolvenţi ai uneia dintre următoarele facultăţi: asistenţă socială, pedagogie, sociologie, filozofie, teologie, cu condiţia efectuării pe parcurs a cursurilor prerechizite de: diagnostic şi evaluare clinică, psihologie clinică şi medicală, consiliere şi psihoterapie, psihiatrie şi psihopatologie, psihologia dezvoltării – conform reglementărilor CPR (www.copsi.ro).

 

Structura formării: anul I = curs de bază, anul II, III, IV = cursuri avansate.

La finalul cursului de bază se obține diploma de consultant pentru psihoterapie pozitivă.

 

Cursurilor avansate se finalizează cu examen de tip colocviu si se obține diploma de psihoterapeut practicant sub supervizare pentru psihoterapie pozitivă, cu drept de practică în Cabinet Psihologic. 

Supervizarea se finalizează cu un examen de prezentare a cinci cazuri si se obține diploma de psihoterapeut autonom în psihoterapie pozitivă.

Ca modalitate de lucru predomină alternanța dintre teorie, autocunoaștere, exerciții practice. Se lucrează 24 ore pe weekend (vineri după-masă, sâmbătă, duminică), cu întâlniri de 1 weekend la 3 luni. 

 

Diplomele sunt recunoscute de către: 

Colegiul Psihologilor din Romania (CPR),

Federaţia Română de Psihoterapie (FRP),

Federaţia Europeană a Centrelor de Psihoterapie Pozitivă, Wiesbaden, Germania (EFCPP),

Asociaţia Europeană de Psihoterapie (EAP).

 

Cost: 350 lei pe întâlnire.

Mai sunt locuri, asteptam inscrierile dumneavoastra pana in data de 7 noiembrie 2014

 

Formator principal: dr. Emese GROSZ – psiholog principal în psihologie clinică şi psihoterapie pozitivă (acreditare COPSI), supervizor în psihologie clinică şi psihoterapie pozitivă (acreditare COPSI), psihoterapeut European acreditat de Asociaţia Europeană de Psihoterapie, formator de nivel master în Psihoterapie Pozitivă (acreditat de Asociația de Psihoterapie Pozitivă, CPR, EFCPP). Doctor în Ştiinţele Educaţiei - Universitatea Babeş Bolyai.

 

Persoană de contact, informaţii, înscriere:

Dr. Emese GROSZ, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Asociaţia de Psihoterapie Pozitivă, membră a Federaţiei Europene a Centrelor de Psihoterapie Pozitivă (EFCPP) (acreditată de Asociaţia Europeană de Psihoterapie - EAP), membră a Federaţiei Române de Psihoterapie (FRP) (acreditată de Asociația Europeană de Psihoterapie / EAP), acreditată de Colegiul Psihologilor din România (CPR) ca furnizor de formare profesională.

 

Anunt Curs de formare in Psihoterapie Pozitiva

 

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top