Localizare Google Map sediu Cabinet Psiholog...

Portalul tabloupsihologi.ro permite utilizatorilor o identificare rapida a Psihologilor in functie de proximitatea sediului acestora fata de adresa utilizatorului, numele psihologului sau domeniul de specializare.
Operatiunea de localizare permite vizualizarea traseului optim catre sediul dumneavoastra, precum si punerea la dispozitie a datelor de contact si redirectionarea catre pagina web a psihologului sau, dupa caz, a profilului existent pe portalul tabloupsihologi.ro

Pagina proprie de prezentare ...

Prin inregistrarea pe portalul tabloupsihologi.ro, beneficiati de o pagina proprie de prezentare unde vor fi publicate datele de contact (numele, adresa, telefon, e-mail, web), sigla biroului sau poza, prezentarea dumneavoastra si a activitatii, articolele publicate, harta google cu locatia sediului, codul QR.

Forum psihologie ...

Multe dintre spetele postate de catre utilizatori pe forum se concretizeaza in stabilirea de relatii contractuale intre psihologi si cei care solicita un raspuns.
Psihologii inregistrati pe portalul tabloupsihologi.ro au drepturi de moderator si pot interveni cu solutii si opinii proprii pentru solutionarea cazurilor prezentate. Psihologii au acces la datele celor care posteaza si primesc mail atunci cand a fost publicata o noua intrebare.

Publica articole ...

www.tabloupsihologi.ro este un portal dedicat profesiei de psiholog, interactiv, prin intermediul caruia Psihologii sau alte categorii profesionale pot publica articole, comenta sau dezbate subiecte de inters pentru profesie.

Newsletter, Facebook, Google+, LinkedIn, Twiter ...

Articolele, evenimentele, editorilalele publicate se distribuie prin newsletter, facebook, google+, twiter, asigurand vizibilitate unui numar nelimitat de destinatari.

Multiple criterii de selectare ...

Utilizatorii care cauta un Psiholog au la dispozitie multiple criterii de selectare, precum: domeniul de specializare, judetul sau localitatea unde isi are sediul; programul de lucru: normal, extins, weekend; limbile straine vorbite sau in care se poate face comunicarea cu clientul.

Discount parteneri ...

Membrii Comunitatii Profesiilor Liberale se bucura de oferte speciale la achizitia de bunuri si servicii utile activitatii lor.

WebDesign, WebHosting, WebAdvertising ...

Servicii personalizate de creare, administrare si hosting a site-urilor proprii.
Servicii de advertising: google, yahoo, facebook.

Completati formularul de inregistrare si deveniti membru al Comunitatii Profesiilor Liberale.

Vizualizeaza pachetele de servicii si tarifele special create pentru dumneavoastra.

 

Autentificare

Premise legale

Pentru inregistrarea pe portal, Psihologii trebuie anterior sa fie inscrisi in Registrul unic al psihologilor cu drept de practica publicat de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Cererile persoanelor care nu sunt inscrise in Registrul unic al psihologilor, vor fi respinse.

Inregistrarea pe portalul tabloupsihologi.ro se face cu respectarea prevederilor legale privind organizare si desfasurarea profesiei de Psiholog, precum si in conformitate cu Regulile de publicitate ale Psihologilor.

...premise legale

Facilitati oferite

Program "GAZDUIRE" - Mobilitate in activitate. Acces gratuit sau contra cost in Centrele de Consultanta. 

Program "DEZVOLTARE" - Evenimente, conferinte, seminarii organizate de Comunitatea Profesiilor Liberale sau in parteneriat, cu acces gratuit sau discount-uri semnificative.

Program "PARTENER" - Multiple facilitati si discount-uri oferite de Partenerii Comunitatii Profesiilor Liberale.

Program "AFILIERE" - Orice recomandare este recompensata. 

Program "FIDELIZARE" - Discount acordat in functie de vechime.

Go to top